1. Gaat mijn naschoolse activiteit nog door?

Alle naschoolse activiteiten voor de periode van 16 maart t/m 01 juni 2020 gaan niet door. Dit geldt ook voor de activiteiten in de verschillende buurtcentra, sporthallen, gymzalen en speeltuinen.

2. Krijg ik mijn geld terug voor de lessen die zijn geannuleerd?

Nee, gezien de aard van de annulering kunnen wij niet overgaan op restitutie van het reeds betaalde lesgeld. Echter, wij zullen de mogelijkheden gaan bekijken u tegemoet te komen in de vorm van een kortingsactie op een volgende cursus indien de lessen niet kunnen worden ingehaald. We rekenen op uw begrip in dezen.

3. Worden de geannuleerde lessen op een ander moment ingehaald?

We kijken samen met de scholen en de docenten of er ruimte is om de gemiste lessen in te halen. Hierover kunnen we nu nog geen uitsluitsel geven. Zodra wij hier meer duidelijkheid over kunnen verschaffen brengen wij u hiervan op de hoogte.

4. Wordt er in april en mei bij BS Bockesprong, het Tabithaplein of Henrick de Keijserplein nog Sport op Straat georganiseerd?

Nee, helaas zijn wij genoodzaakt de geplande activiteiten voor Sport op Straat tot nader order te annuleren

5. Worden er in april en mei nog sportfestijnen of evenementen georganiseerd?

Nee, de sportfestijnen in april en mei zijn geannuleerd.

6. Mogen mijn kinderen nog wel buiten spelen met anderen?

Uit de gegevens die nu bekend zijn, lijken kinderen weinig bij te dragen aan de verspreiding van het coronavirus. Kinderen kunnen prima met anderen spelen als ze géén klachten hebben zoals koorts, verkoudheidsklachten of hoest. Vermijd echter wel grote groepen.
Daarbij is niet te onderschatten dat kinderen het virus kunnen overdragen aan ouderen en is het daarom verstandig dat een volwassene toezicht houdt op de spelende kinderen. Zorg er dan voor dat ze bijvoorbeeld niet te veel aan elkaar zitten.(bron: RIVM)

7. Zijn de speeltuinen op het Skatepark Olympiaplein, Speeltuin Olympia (Donarstraat 2) en Henrick de Keyserplein nog geopend?

Op dit moment wordt stedelijk een beslissing genomen om de speelpleinen te sluiten. Waar dat het geval is worden hekken afgesloten en borden geplaatst. Speeltuinbeheer en uitleen is gesloten voor de periode t/m 01 juni 2020

8. Kan ik nog wel op bezoek bij iemand?

Een kopje koffie bij je vriend of vriendin? Dat kan. Maar ga zo min mogelijk op bezoek bij ouderen en mensen met verminderde weerstand. Zij vormen een risicogroep. Zoek liever op andere manieren contact, zoals telefonisch, via videobellen of schrijf eens een brief.

9. Wat kan ik zelf doen om verspreiding van het nieuwe coronavirus te voorkomen?

  • Blijf zoveel mogelijk thuis. Ga alleen naar buiten voor werk wanneer u niet thuis kunt werken, voor boodschappen, of om voor anderen te zorgen.
  • Een frisse neus halen kan, maar doe dit niet in een groep. Houd altijd afstand van anderen (minimaal 1,5 meter) en vermijd sociale activiteiten en groepen mensen. Ook thuis: maximaal drie mensen op bezoek en hou ook dan afstand tot elkaar
  • Blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociale contacten.
  • Als je geen klachten hebt, werk zoveel mogelijk thuis of probeer je werktijden te verspreiden.
  • Zorg voor goede hygiënemaatregelen:
  • Was je handen regelmatig met water en zeep
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden

10.  Ik heb een vraag over het corona virus. Waar kan ik terecht?

Voor meer informatie over het corona virus verwijzen wij u graag door naar het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

11. Ik heb een vraag aan Combiwel die hierboven niet wordt beantwoord. Waar kan ik terecht?

Heeft u een vraag voor Combiwel Sport? Stuur dan een e-mail naar sport@combiwel.nl
Voor specifieke vragen over naschoolse activiteiten:

Marco Cats
Tel/ Whatsapp: +31 6 12622106
m.cats@combiwel.nl

Robin Muller van Moppes
Tel/ Whatsapp: +31 6 16820372
r.mullervanmoppes@combiwel.nl

Voor specifieke vragen over Topscore:

Marcel Bosse
Tel/ Whatsapp +31 6 24936225
m.bosse@combiwel.nl

Voor specifieke vragen over Volwassenensport:

Leo Heldoorn
Tel/ Whatsapp +31 6 24241627
l.heldoorn@combiwel.nl